06 - 5122 6470 info@live-cooking.eu

Restaurantbeleving bij uw thuis

Live Cooking zorgt niet alleen voor (h)eerlijke gerechten. Wij zorgen ook voor entertainment en brengen de restaurantbeleving met ons mee!

Als er iets te vieren valt blijft iedereen vaak het liefst gewoon thuis… En dat is logisch, want het team van Live Cooking zorgt ervoor dat het een onvergetelijk feest wordt! Ter plekke bereiden wij de heerlijkste gerechten; in je eigen keuken of in de mobiele keuken van Live Cooking. Wat is er nou fijner dan genieten van een topmaaltijd in je eigen huiselijke omgeving? Niets!

FOOD

Van alle markten thuis

‘Koken op locatie’ kan zo uitgebreid als u zelf wilt. Vertel de chefs wat uw wensen zijn en het wordt geregeld. We helpen u graag met de plannen voor een onvergetelijke dag. Hoeveel mensen komen er? Beginnen we met koffie of met een welkomstdrankje? Waar wilt u uw gasten op trakteren? Live Cooking is van alle markten thuis: van een intiem etentje met vrienden of familie tot een groot knalfeest met alles erop en eraan!

Dit kan allemaal geregeld worden; inclusief bediening, muziek, feesttent en de aankleding. Maakt u zich verder geen zorgen over het opbouwen of het opruimen, want dat is onze taak. Als gastheer of gastvrouw heeft u er geen omkijken naar. Onbezorgd genieten van je eigen feest. Dat wil toch iedereen?

Waarom Live cooking?

✓ Jarenlange ervaring
✓ Eerlijke producten
✓ Maatwerk oplossingen
✓ Servicegericht
✓ Van A tot Z geregeld

Geheel naar uw wensen

Het aantal gangen kunt u desgewenst zelf bepalen. Live Cooking verzorgt de statafels, het servies, het bedienend personeel en de koks op locatie. Vanzelfsprekend zijn alle gerechtjes op elkaar afgestemd en prachtig gestyled op eigentijds wijze. Met leuke glaasjes, amuselepels, schoteltjes en trendy prikkers zullen uw gasten versteld staan van de allure! U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte opvragen voor prijzen en mogelijkheden.

Walking Dinner

Een vorm van dineren waarbij kleine gerechtjes al staand genuttigd worden. Dit leidt tot een informele sfeer waarbij iedereen rustig rond kan lopen, zodat er gezellig gepraat of genetwerkt kan worden.