06 - 5122 6470 info@live-cooking.eu

Catering Almelo

Ben je op zoek naar een kwalitatief goede catering Almelo? Live Cooking verzorgt de catering op ieder evenement of bedrijfsopening graag voor je zodat de gasten een onvergetelijke ervaring hebben. Op ieder feest is het natuurlijk van belang dat er heerlijk gegeten en gedronken kan worden. Daarnaast verzorgen wij catering bij uw thuis voor een kleine groep vrienden. In de Kookstudio aan de Metaalstraat in Haaksbergen stelt Boudewijn verschillende buffetten samen. Van kleine hapjes tot zeer uitgebreide maaltijden, bij Live Cooking is niets te gek. Ben je meer in de stemming voor een á la carte diner voor een groot aantal gasten? Dit is geen enkel probleem voor Live Cooking.

Uiteenlopende mogelijkheden bij catering Almelo

Wij bieden een uitgebreid aanbod bij het verzorgen van catering met uiteenlopende mogelijkheden. In overleg is alles mogelijk en niets is ons te gek. Vanaf vijftien personen kun je gebruik maken van ons aanbod op een door jou gekozen locatie in Almelo en omstreken. De keuze is divers en bestaat uit heerlijke buffetten waarbij wij uitsluitend gebruik maken van verse ingrediënten. Je kunt denken aan een Oer Hollands stamppot buffet tot een Oosters of Italiaans buffet.Catering Almelo

Heb je interesse gekregen in onze catering Almelo? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij zorgen graag voor een onvergetelijke culinaire ervaring!

Neem contact op