06 - 5122 6470 info@live-cooking.eu

Over Live Cooking

Live Cooking is opgezet door Boudewijn te Koppele, die vanaf 2010 werd bijgestaan door Boy te Koppele. Inmiddels heeft Boy gekozen voor een nieuwe uitdaging en wordt Live Cooking vanaf eind 2016 alleen door Boudewijn gerund.

De culinaire catering van Live Cooking is voortgekomen uit hun gezamenlijke passie voor koken en ondernemen. Vader en zoon zijn dan ook samen verantwoordelijk voor het succes van het bedrijf en vader is vastbesloten dit succes, ondanks het vertrek van Boy, vast te houden.

Gastvrijheid en culinaire verwennerij

Live Cooking brengt u zakelijke service en exclusieve gerechten, gemaakt van verse ingrediënten en eerlijke producten. Met de huisgemaakte lekkernijen van Live Cooking wordt elk evenement een culinaire verwennerij!

Live Cooking verzorgt de culinaire catering van uw zakelijke evenement van top tot teen. Naast de standaard lunches, diners en borrels kunnen wij uw bedrijf als complete cateraar van dienst zijn.
Uiteraard is dat altijd met een gastvrije service en een hoge kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat alle benodigde spullen, zoals servies en glaswerk, worden gebracht en opgehaald. Live Cooking is de perfecte partner voor een wekelijke lunch, een maandelijkse receptie of een eenmalig evenement.

Naast de arrangementen op de volgende pagina’s is het uiteraard ook mogelijk om catering op maat aan te vragen.

 

Waarom Live cooking?

✓ Jarenlange ervaring
✓ Eerlijke producten
✓ Maatwerk oplossingen
✓ Servicegericht
✓ Van A tot Z geregeld