06 - 5122 6470 info@live-cooking.eu

Culinaire ontzorging bij een uitvaart

Bij het verzorgen van een uitvaart zijn veel verschillende aspecten belangrijk. Het uitzoeken en het regelen van deze speciale dag kan soms een uitgebreid karwei zijn. Persoonlijke zaken worden afgewisseld met praktische zaken, waardoor het niet altijd even makkelijk is om de juiste keuzes te maken. Daarom is het aan te raden om professionele partijen in te schakelen. Op culinair gebied neemt Live Cooking u graag de zorgen uit handen. Onze medewerkers hebben namelijk alles in huis om een luxe lunch of een smaakvol hapje en drankje volledig op maat en naar wens te verzorgen.

hapjes

Live Cooking heeft een echte passie voor koken en ontzorgen. Dit begint al vanaf de eerste ontmoeting. Door goed te luisteren naar uw wensen voor deze bijzondere dag, kunnen we samen bepalen wat het beste past bij de locatie, de gasten en het moment. We houden van persoonlijk contact en zijn vanaf het begin graag erg betrokken. Dat resulteert in een culinaire verzorging die precies is afgestemd op uw eigen inbreng. Wat betreft de aankleding, de smaken en de gerechten is er heel veel mogelijk. De koks en medewerkers van Live Cooking zorgen voor een intieme, ontspannen en prettige dag. Zo kan iedereen zich op zijn gemak voelen en is het mogelijk om samen een mooie, fijne en eervolle dag te beleven.

MEER_INFORMATIE_KNOP

MADE_FOR_HEAVEN

MADE_FOR_HEAVEN

Waarom Live cooking?

✓ Jarenlange ervaring
✓ Eerlijke producten
✓ Maatwerk oplossingen
✓ Servicegericht
✓ Van A tot Z geregeld

Complete lunch

(bij afscheid)

Geheel verzorgde lunch voor een afscheid. De koks en medewerkers van Live Cooking zorgen voor een intieme, ontspannen en prettige dag. Inclusief: 2 zachte broodjes met beleg, sandwich met gerookte zalm, chocolade croissant, soep naar keuze,vers fruit, verse jus d’orange,melk en karnemelk.Prijs is pp.

Prijs: op aanvraag

Exclusieve receptie

(bij afscheid)

Geheel verzorgde uitvaartcatering. De koks en medewerkers van Live Cooking zorgen voor een intieme, ontspannen en prettige dag. Luxe gemengde hapjes v.a.100 stuks, ook verkrijgbaar in buffetvorm. Onder andere: paling, zalm, Hollandse garnalen, filet americain, paté, gerookte kipfilet.

Prijs: op aanvraag

Heeft u wensen

 

Heeft u eigen wensen betreft catering rondom een uitvaart. Neem dan gerust contact op. In overleg is er altijd veel mogelijk.

Neem contact op