06 - 5122 6470 info@live-cooking.eu

Catering Enschede

Wanneer u op zoek bent naar catering Enschede is het van belang dat uw eigen culinaire wensen in vervulling gaan. Live Cooking helpt u graag door de zorg voor het eten uit handen te nemen. Aan de Metaalstraat in Haaksbergen stelt Boudewijn heerlijke buffetten voor u samen. Dit kunnen kleine hapjes zijn tot een groot en uitgebreid buffet met meerdere soorten vlees. Of bent u meer in de stemming voor een a la carte diner? Ook dit is voor Live Cooking geen enkel probleem. Er wordt gebruik gemaakt van verse streekproducten waaronder biologisch en eerlijk vlees. Dit zullen uw gasten proeven, omdat alles vers wordt bereid.

Catering Enschede neemt alle zorg uit handen

Catering EnschedeIn overleg stelt Live Cooking een menu voor u samen waarbij er volledig wordt ingespeeld op uw eigen wensen en die van uw gasten. Het is mogelijk om puur en alleen te gaan voor de thuisbezorging van de hapjes, maar ook voor een gehele catering verzorgd door Boudewijn. Live Cooking heeft als catering Enschede borden, bestek, glazen of drank tot hun beschikking. Indien gewenst kan catering Enschede statafels, een feesttent of partytent voor u regelen. Zo bent u geheel voorzien en wordt alles na afloop weer bij u opgehaald.

Vanaf vijftien personen kunt u gebruik maken van onze geheel verzorgde catering service op een door u gekozen locatie. Heeft u vragen over onze catering Enschede of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bereik ons telefonisch op 053-5728027.

Neem contact op