06 - 5122 6470 info@live-cooking.eu

Catering Hengelo

Bent u op zoek naar catering Hengelo of omgeving? Live Cooking heeft een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden en verzorgt de catering voor uw evenement, feest of bijeenkomst graag voor u. U kunt er voor kiezen om alleen te gaan voor een catering die wordt thuisgebracht op locatie, of u kiest ervoor om de gehele catering uit te besteden. Hierbij kunt u denken aan borden, bestek, glazen en drank. Of een feesttent, partytent of statafels. Natuurlijk kunnen wij geheel inspringen op de wensen van de gastheer of gastvrouw. Wilt u het graag iets anders dan anders? Wij maken een buffet op maat voor u. Bekijk snel onze buffetten pagina voor een culinair verzorgde catering Hengelo!

Catering Hengelo

Catering Hengelo: Eindeloze mogelijkheden of gewoon simpel? Alles is mogelijk!

Zo hebben wij een standaard arrangement met het volgende: twee soorten vlees, drie salades en rauwkost, een soep naar keuze met stokbrood, diverse sauzen, borden en bestek. Dit wordt afgeleverd op de gewenste locatie en tijd. Dit standaard buffet is al mogelijk vanaf €17.- per persoon. Daarnaast hebben wij ook een voorbeeld voor een luxe buffetarrangement voor u opgesteld. Natuurlijk kan er het één en ander worden aangepast, geheel naar uw eigen wensen en die van uw gasten.

Boudewijn: ‘Ik ben een vakidioot die graag mag kokkerellen’. Vanuit de kookstudio aan de Metaalstraat worden de meest verse ingrediënten gebruikt voor de hapjes en wordt iedere catering Hengelo een onvergetelijke culinaire ervaring voor uw gasten. Uw gasten zullen proeven dat er verse en lekkere ingrediënten worden gebruikt door Live Cooking Catering Hengelo.

Wilt u meer informatie over onze catering Hengelo? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel 053-5728027 en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op